23948sdkhjf

Ny dagligvarebutik på vej i Jyllinge

Alt tyder nu på, at der kommer flere indkøbsmuligheder i den nordlige del af Jyllinge. Netto er på vej med en ny butik i det nordlige Jyllinge tæt Rema 1000, der kom til området i 2013.
Der har været rygter om, at Netto ville åbne i de gamle lokaler på Osvej. Netto ønsker imidlertid en ny og mere moderne butik ved siden af Rema 1000 på Bromarken. Politikerne i Roskilde Kommune har derfor nikket ja til et forslag om at ændre planlægningen for området.

I februar tog økonomiudvalget principiel stilling til en "bytte købmand model" for placeringen af de to butikker i nord.

Politikerne sagde ja til endnu en butik på den østlige side af Værebrovej. Til gengæld fjernes muligheden for at drive forretning fra den gamle butik på Osvej vest for Værebrovej. Ejerens tanke er, at bygningen her skal rives ned og erstattes af boliger.

Plan- og Teknikudvalget har nu startet lokalplanlægningen for den nye butik.

Mulighed for 1.000 kvadratmeter butik
Butikken vil blive på 1.000 m² og placeres lige nord for Rema 1000 på hjørnet af Værebrovej og Bromarken.

- Det er fint, at der kommer lidt flere indkøbsmuligheder tæt ved eksisterende og kommende boliger i det nordlige Jyllinge. Lokalplanen skal sikre, at butikken indpasses i området, og at der tages hensyn til naboerne, udtaler udvalgsformand Torben Jørgensen.

Kommunen regner med, at et forslag til lokalplan kommer i offentlig høring efter sommeren 2014, og at en lokalplan kan vedtages inden udgangen af året.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125