23948sdkhjf

Pizzakæde får bøde for snavs og mug

Domino’s har fået sure smileys i fem butikker. Ifølge
Seks af pizzakæden Domino’s’ afdelinger i Københavnsområdet fik i sidste uge fik uanmeldt besøg af rejseholdets kontrollanter. Det skriver Jyllands-Posten.

Besøgene resulterede i sure smileys til fem butikker, hvilket betyder en bøde på 50.000 kroner.

Ubehagelige overraskelser
Ifølge Fødevarestyrelsens rejsehold så det værst ud i pizzeriaet i Hvidovre. Her kunne den tilsunsførende konstatere, at hun i sine seks år som kontrollant af pizzeriaer, restauranter etc. aldrig havde set noget lignende.

- Da vi åbnede køleskabet under pizzadisken, hvor der opbevares ost, pepperoni og andet tilbehør, lugtede der surt, og der var slimede grønne plamager, som løb ned ad lågen, fortæller efterforsker Claus Gade Sørensen ifølge Jyllands-Posten.

Ledelsen er flove
- Vi er rigtig ærgerlige og flove over fem sure smileys, for vores mål er at få elite smileys i alle vores pizzabutikker, udtaler Carsten Falk, kommerciel direktør i Domino's Danmark i en meddelelse.

- For at styrke vores kvalitetssikring yderligere, har vi netop samlet al opsyn og kontrol i en selvstændig, central enhed, så det her forbliver et isoleret tilfælde, og vi undgår sure smileys i fremtiden, siger Carsten Falk. Han tilføjer, at alle medarbejdere over 18 år enten har fået eller er tilmeldt lovpligtigt hygiejnekursus.

- Vi har bedt Fødevarestyrelsen om at komme og lave en ny kontrol, så hurtigt de kan, af alle vores butikker - og jeg glæder mig til at se resultatet, og at vi får de glade smileys tilbage, siger Carsten Falk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078