23948sdkhjf

Malene Birger lancerer nyt interiør- og designbrand

Efter 25 år som modedesigner med to egne brands indleder Malene Birger nu samarbejde med distributørvirksomheden Roomstore. Det sker som led i lanceringen af et nyt interiørbrand.
Modedesigner Malene Birger har lagt de to brands ”Day Birger et Mikkelsen” og ”By Malene Birger” bag sig og gør nu klar til et interessant brancheskift.

”Birger1962” er navnet på designerens nye projekt med en kollektion af møbler, belysning og accessories målrettet både private hjem såvel som indretning af hoteller, restauranter og barer.

Distributørvirksomheden Roomstore får til opgave at varetage alt salg og distribution af Birger1962 i Skandinavien. Den første kollektion lanceres i september på Maison & Objet-messen i Paris.

- Som distributør for nogle af verdens førende designbrands i Skandinavien, synes vi, at Birger1962 er en stærk og anderledes kontrast til vores portefølje, og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med at opbygge et stærkt forhandlernetværk i Skandinavien, siger CEO Nikolaj Meier.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125