23948sdkhjf

Netto får ny direktør i Danmark

Discountkæden Netto får ny drektør, når Brian Seemann Broe fremover skal holde snor i Scottie.
Netto Danmarks nuværende landedirektør Jeppe Dahl Jeppesen vender tilbage til Dansk Supermarkeds indkøbsorganisation og styrker ferskvareområdet på tværs af koncernen.

Netto i topform
I kølvandet på liberaliseringen af lukkeloven har Netto styrket sin position som danskernes foretrukne discountkæde med en endnu stærkere profil på frugt og grønt, fersk kød og frisk brød, samtidig med at Netto er blevet den kæde, der sælger flest økologiske varer i Danmark. Så det er en kæde i topform, 44-årige Brian Seemann Broe overtager, når han efter sommerferien stiller sig i spidsen for Netto.

Brian Seemann Broe vender tilbage til Dansk Supermarked og Netto med et særdeles stærkt kendskab til skandinavisk dagligvarehandel. Tidligere har han været i alt 19 år i Dansk Supermarked bl.a. som butikschef og distriktschef efterfulgt af en to-årig periode som driftsdirektør i Netto Sverige og fem år som salgsdirektør i Netto Danmark før en afstikker til Coop, hvor han de seneste to år har været salgs- og sortimentsdirektør i SuperBrugsen.

Fast greb i Scotties halsbånd
Nu er han klar til at tage fat i halsbåndet på den sort-gule discountkæde, efter at Netto Danmarks nuværende landedirektør Jeppe Dahl Jeppesen har ønsket at skifte butikker ud med indkøb.

Nettos direktør Claus Juel-Jensen glæder sig over, at det er muligt at styrke Netto og Dansk Supermarked på en og samme gang.

- Med Brian har vi været i stand til at hente en virkelig stærk direktør tilbage til Netto. Jeg er sikker på, at han kan udvikle Nettos koncept endnu mere og styrke vores profil. Jeppe har gjort et kanon stykke arbejde i Netto og cementeret kæden som den mest velbesøgte og populære i Danmark. Fremover kommer hans evner alle Dansk Supermarkeds kunder til gavn, så det er en god nyhed for koncernen, siger direktør for Netto Claus Juel-Jensen.

Lynkarriere og solid erfaring
38-årige Jeppe Dahl Jeppesen har gjort lynkarriere i Netto og været både kædechef for døgnNetto, sortimentsdirektør og senest landedirektør for Netto Danmark, som han kom til i 2010 efter at have været salgs- og marketingchef i Skare Food. Forud for dette var han fem år i Dansk Supermarkeds indkøbsdivision, Commercial, som han nu vender tilbage til som indkøbsdirektør på ferskvarer.

At det er en mand med solid indkøbsbaggrund og stor kundeindsigt, der nu styrker indkøbsorganisationen i landets største detailhandelsvirksomhed, er koncern commercial-direktør Viktor Jegesi da heller ikke i tvivl om.

- Jeppe bringer stor kundeindsigt og en stærk forståelse af butiksdrift med sig ind i indkøbsdivisionen. Det vil gøre os i stand til på tværs af Netto, Bilka og føtex at sikre kunderne et endnu mere vedkommende sortiment og forstærke den løbende udvikling af ferskvareområdet, som er helt centralt i kampen om kunderne, siger koncern commercial-direktør i Dansk Supermarked Viktor Jegesi.

Brian Seeman Broe og Jeppe Dahl Jeppesen tiltræder deres nye funktioner den 1. august.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078