23948sdkhjf

Imercos topchef stopper

Efter 20 måneder i chefstolen stopper Imercos topchef. Frederik Brønnum har valgt at fratræde sin stilling i Imerco fra 1. juni.
Frederik Brønnum blev udpeget til posten i oktober 2012. Han fratræder sin stilling fra 1. juni. Det skriver Børsen.

Brønnum vil forfølge en international karriere hos den danske køkkenudstyrproducent Bodum.

Imercos nye direktør bliver Ib Berntsen. I b Berntsen sad også på posten frem til august 2010. Ib Berntsen er den person, der har størst ledelsesmæssig erfaring inden for isenkram i Danmark og en solid mangeårig retail baggrund, skriver Imerco i en pressemeddelelse.

Imercos hidtidige salgschef, Kim Hein, forfremmes og udnævnes til COO med ansvar for salg og indkøb. Kim Hein indtræder tillige i Imercos direktion.

Mikael Goldschmidt, som er bestyrelsesformand og hovedaktionær i Imerco, begrunder Frederik Brønnums afgang med hans ønske om at arbejde mere internationalt.

- Frederik Brønnum har ønsket en international karriere og med vort nye team bestående af Ib Berntsen, Kim Hein og Thomas Colding-Jørgensen har vi en meget stærk direktion med komplementære styrker og profiler samt solid retail erfaring. Det har været afgørende, at Imercos nuværende kurs og gode udvikling fastholdes, og jeg er meget tilfreds med at have Ib Berntsen tilbage som administrerende direktør for Imerco og mener, at vi har sat et stærkt team klar til at løse denne opgave. siger Mikael Goldschmidt i en udtalelse.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078