23948sdkhjf

Nordens første Coca-Cola butik åbner i DK

Coca-Cola åbner i denne uge en konceptbutik dedikeret til alle fans af den 128 år gamle amerikanske læskedrik.
Butikken er den første af sin slags i Norden og ligger i Skandinaviens største sommerland, Djurs Sommerland.

På Grundlovsdag torsdag d. 5. juni 2014 åbner Nordens første Coca-Cola merchandisebutik i Skandinaviens største sommerland, Djurs Sommerland.

Den 60 kvadratmeter store butik bliver en hyldest til det ikoniske amerikanske brand og giver gæsterne mulighed for at blive klogere på Coca-Cola’s historie, samt at få fingrene i unikt Coca-Cola merchandise, der dækker over alt fra iPhone covers og høretelefoner til retro-vækkeure og minikøleskabe.

I alt har butikken op mod 100 forskellige typer Coca-Cola merchandise, og butikken forventes at blive et tilløbsstykke for forlystelsesparkens mange glade gæster samt de mange Coca-Cola entusiaster, der findes rundt omkring i Danmark og resten af Skandinavien.

Konceptbutikken er bygget op som en klassisk gammeldags amerikansk købmandsbutik og kommer til at indgå som en naturlig del af Westernland, som er et af Djurs Sommerlands otte temalande.

- Vi oplever konstant en stor efterspørgsel på Coca-Cola merchandise, og både i Danmark og internationalt er der en stor tradition for at samle på Coca-Cola produkter. Derfor er vi glade for nu at kunne åbne den første danske Coca-Cola merchandise butik. Djurs Sommerland er med sin størrelse og meget gennemførte temalande et perfekt sted for et brand som Coca-Cola at åbne en butik, og vi glæder os til at blive en integreret del af gæsternes oplevelse af forlystelsesparken,” lyder det fra Charlotte Van Burleigh, landechef hos Coca-Cola Danmark.

Coca-Cola butikken slår salondørene op d. 5. juni og kommer til at huse det suverænt største sortiment af Coca-Cola merchandise i hele Norden. Butikken er en permanent del af Djurs Sommerland.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094