23948sdkhjf

Invita-kunder kan lave egen inspirationsbog

Invita præsenterer som det første køkkenfirma i Danmark en personlig inspirationsbog.
Lookbooken er et online værktøj, som gør alle i stand til at samle inspiration, ønsker og ideer til drømmekøkkenet.

Invita giver nu danskerne mulighed for at drømme om og lege med at sammensætte lige præcis det køkken, som passer den enkelte i stil og smag.

Læs også: Nu er Ikea også et københavnerfænomen

- Det personlige køkken har været vores fundament i 40 år, og derfor er det naturligt, at vi er først med at tilbyde et unikt værktøj, hvor den enkelte kan lave sin helt personlige inspirationsbog med alt, hvad der skal til i drømmekøkkenet, siger Helle Fyllgraf, marketingdirektør i Invita.

Lav egen inspirationsbog
Konkret virker lookbooken på den måde, at man opretter sin bog, og så udvælger man billeder, som bliver lagt ind sammen med personlige kommentarer. Bogen kan f.eks. starte med billeder af det gamle køkken og slutte med drømmekøkkenet.

Læs også: For to milliarder ny produktion til køkkenkæmpe

- Man lægger billeder ind af alt det, man ønsker sig. Det kan f.eks. være en særlig køkkenmodel, skuffer med træindsatser, en speciel vask, store lamper over køkkenbordet, pynt til vindueskarmen, gardiner, gulvbelægning osv. Billederne kan man selv have taget i f.eks. en køkkenbutik eller hos gode venner, eller de kan være hentet fra Invitas inspirationsgalleri på hjemmesiden. Der er alle muligheder, siger Helle Fyllgraf og fortsætter:

- Lookbooken er rigtig sjov at lege med og modner de valg, som man ender med at træffe. Eksempelvis vil en del sikkert vælge at gennemgå lookbooken sammen med konsulenten i køkkenbutikken. Der vil helt sikkert også være muligheder og ideer, som kan blive endnu bedre, når der er en inspirationsbog at tale sammen om, siger Helle Fyllgraf.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093