23948sdkhjf

Tæppeland i nyt shop-in-shop samarbejde

De 17 Tæppeland-butikker får ny shop-in-shop i samarbejde med gardin- og solafskærmningsfirmaet Gardin Lis.
Gardiner, persienner, plisségardiner, rullegardiner, lameller og markiser i alle afskygninger - det er nogle af de nye muligheder for Tæppelands kunder i hele landet, som følge af et nyt samarbejde med Gardin Lis, der laver shop-in-shop i Tæppelands 17 butikker.

- Gardin Lis er et af landets mest erfarne firmaer inden for gardiner og solafskærmning. I 30 år har de velkendte gardinbusser forsynet danskerne med gardiner, og vi er glade for at kunne byde Gardin Lis inden for i vores butikker, siger Tæppelands direktør, Frank Naur Jensen.

Både butikker og busser
De nye gardinbutikker i Tæppeland vil vise et bredt udvalg af produkter til indvendig og udvendig solafskærmning. Lige fra klassiske gardiner, persienner, plisségardiner, rullegardiner, lameller, til store, udendørs terrassemarkiser.

- Vi glæder os til at vise Tæppelands kunder vores kvalitetsprodukter og rådgive dem i de mange muligheder, der efterhånden er for at sætte præg på hjemmets vinduer. Både i butikken og i kundens eget hjem via vores buskoncept, siger Lis Bilde fra Gardin Lis.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11