23948sdkhjf

Pandora skal lave Disney-smykker

Smykkeselskabet Pandora skal blandt andet samarbejde med Disney om at skabe en smykkekollektion med Disney tema.
Pandora har meddelt, at selskabet har indgået en ny strategisk alliance med The Walt Disney Company, der vil gøre Pandora brandet tilgængeligt i Walt Disney World Resort and Disneyland Resort.

Herudover vil Pandora samarbejde med Disney Consumer Products om at skabe en original smykkekollektion med Disney tema, der også bliver lanceret dette efterår.

Den nye kollektion af håndforarbejdede sterling sølv og 14K guld charms vil være inspireret af Disneys elskede figurer, herunder Mickey og Minnie Mouse. Den første lancering, der forventes at blive rullet ud i Pandora butikker tidligt i november, vil omfatte 25 forskellige designs; yderligere 16 designs vil blive solgt i Disneys forlystelsesparker og forretninger, herunder i Walt Disney World og Disneyland Resorts. Disney-produkterne vil blive solgt i Pandora butikker i Canada, Mexico, Puerto Rico, Mellemamerika og Caribien.

- Vores forbrugere og forretningspartnere har efterspurgt Disney-tema produkter i årevis, og vi er begejstrede for endelig at kunne tilbyde dem et strålende sortiment af charms med både raffinement og lune, siger Scott Burger, President Pandora Americas.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094