23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

En fødevarerevolution breder sig fra Præstø

I et forsøg på at modvirke den store og uoverskuelige fødevarebranche valgte Birgitte Escherich sammen med tidligere direktør for ISO Jesper Skibstrup at etablere Præstø MadMarked i den gamle toldbygning på Præstø.

I højsæsonen er 80% af butikkens varesortiment fra lokale producenter, mens det i lavsæsonen er en smule mindre. Det skriver Information.

Ifølge Birgitte Escherich er der ikke tale om et supplement til andre supermarkeder, hvorfor butikkens sortiment består af traditionelle produkter.

Præstø MadMarked åbnede den 1. maj 2013, og siden er der kommet yderligere tre madmarkeder til i henholdsvis Store Heddinge, på Langeland og et i Lynæs.

Målet er at åbne i alt 80 butikker rundt omkring i Danmark; det nyeste skud på stammen finder man i Svendborg.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.137