23948sdkhjf

Spar hopper med på samlemærke-bølgen

Spar fylder 60 år. Det fejres med en kæmpe fødselsdagsfest. I forbindelse med fødselsdagen kan kunderne samle mærker, som giver rabat på designprodukter fra en dansk designvirksomhed.
1954 åbnede den første Spar i Danmark. Det betyder, at Spar kan fejre 60 års fødselsdag. Det fejres med en kæmpe fødselsdagsfest i Eurospar og Spar i uge 38-41.

Det bliver et nostalgisk gensyn med den elegante Spar dame, et spændende samarbejde med MENU, lancering af kogebogen, der fører os igennem 6 årtier samt 4 uger med et festfyrværkeri af gode tilbud.

- Vi glæder os til at fejre fødselsdagen med vores kunder, men også til at fortælle Spars historie, med et tilbageblik på den rivende udvikling, som samfundet har gennemgået de seneste 60 år, siger en forventningsfuld marketingdirektør Linda McBeth.

Samarbejde med dansk designvirksomhed
I forbindelse med fødselsdagen kan kunderne samle mærker i et hæfte, som giver op til 70% rabat på designprodukter fra MENU. I KøbmandsHuset har marketingdirektør Linda McBeth store forventninger; ”vi er rigtig glade for samarbejdet med MENU, der i høj grad passer perfekt til fødselsdagsfesten og vores kunder.”
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125