23948sdkhjf

Bianco lancerer kollektion i samarbejde modeblogger

Den norske blogger Camilla Pihl har altid drømt om at designe sin egen skokollektion. Dette efterår bliver drømmen en realitet og hun lancerer en kollektion i samarbejde med Bianco.
- Jeg har altid været en stor Fan af Bianco og har selv været fast kunde der i mange år. Da jeg fik denne mulighed, var der ingen tvivl om, at dette var noget jeg virkelig havde lyst til at gøre, siger Camilla Pihl om samarbejdet.

- Vi er utrolig stolte over samarbejdet med Camilla. Hun er inspirerende og hendes stil og sans for Detaljer går hånd i hånd med Biancos egne visioner. Derudover er hun også yderst sympatisk, siger Søren Filbert, Marketing og onlinemanager hos Bianco.

Kollektionen består af 7 forskellige modeller. Den perfekte biker boot, et par ankelstøvletter med stilethæl, to par støvler med højt skaft og to par flade ankelstøvler, hvoraf den ene af dem kommer i to forskellige skindkvaliteter. Skoene er produceret på Europæiske fabrikker.

Skoene vil være tilgængelige i Bianco--‐butikker og på Biancos webshop fra 11. september.

-Designprosessen har været fantastisk. Jeg startede med et moodboard og drømmen om de perfekte sko. Bianco har givet mig frie tøjler og det har resulteret i, at jeg har fået lavet drømmeskoene. Dette er sko, som man faktisk kan bruge, og som ikke bare står på en hylde og ser pæne ud, afslutter Camilla.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.146