23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Madspild bekæmpes fra flere fronter

I starten af 2015 åbner Folkekirkens Nødhjælp et nyt supermarked "ReFood" på Nørrebro i København. Her vil man sælge mad, der har overskredet sidste salgsdato til en lavere pris.

Hvert år smider de danske supermarkeder mere end 303.000 tons mad ud, men en undersøgelse fra YouGov viser, at danskerne er meget villige til at købe den mad, der har overskredet sidste salgsdato. Det skriver Århus Stiftstidende Østjylland.





Det nye koncept er et resultat af et samarbejde mellem Folkekirkens Nødhjælp, FødevareBanken og Dansk Supermarked. Også flere restauratører er gået sammen for at stoppe det store madspild med et nyt ReFood-mærke.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.135