23948sdkhjf

Metro lukker tre varehuse

Tyske Metro Group har netop meddelt, at de sælger varehusene i Glostrup og Aarhus til Euro Cater. De tre resterende varehuse lukker med udgangen af året.
- Trods en meget ihærdig indsats er det ikke lykkedes os at øge vores markedsandel i Danmark, og derfor har vi nu taget den svære beslutning at trække os ud af det danske marked. Sådan lyder det fra den administrerende direktør for Metro i Danmark Charles Kay i pressemeddelelsen.

Euro Cater overtager de ca. 300 medarbejdere i varehusene i Glostrup og Aarhus. Det oplyser Metro Group i en pressemeddelelse.

Forlader det danske marked
Metro Group meddeler, at de resterede tre andre varehuse i København, Kolding og Aalborg lukker. Det betyder, at Metro Cash and Carry dermed forlader det danske marked med virkning fra den 31. december 2014.

- Varehusene i Glostrup og Aarhus supplerer vores eksisterende netværk af 14 distributionscentre og to Cash & Carry-forretninger i Danmark, udtaler siger Steen Pedersen, administrerende direktør for Euro Cater.

Steen Pedersen ser frem til at udvikle vores forretning sammen med de nye medarbejdere.

De ca. 400 medarbejdere i de tre varehuse, som lukker, samt i Metros danske hovedkvarter har, med hjælp fra deres fagforeninger, forhandlet sig til og accepteret en fratrædelsesordning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094