23948sdkhjf

Tryde Andrés kan fejre 80 års jubilæum

Tryde Andrés grundlage sin forretning i Odense for 80 år siden. Virksomheden er stadigvæk i familien, hvor det nu er tredje generation, der driver tre store lingeri og tøj butikker på Fyn, samt en online butik.
- Vi måtte sove i bilen og altid med en revolver under hovedpuden - Tryde Andrés

Sådan startede det for iværksætteren Tryde Andrés for mere end 80 år siden, da han startede med at sælge tøj fra en lastbil i Argentina.

I dag er det søstrene Charlotte og Pernille Andrés og deres mænd Mogens Andrés og Ole Beck-Nielsen, der driver Tryde Andrés. Familievirksomheden fejrer lige nu 80 år i branchen, hvor de blandt andet deler ud af historier fra de sidste 80 år.

Et tilbageblik og et jubilæum
Et tilbageblik på, hvad familien havde opnået, førte mange historier med sig. De mange sjove historier fra familiens 80 år i branchen blev efterhånden krydret med modens udvikling i samme periode.

Resultatet blev en bog, som er blevet trykt i 1.000 eksemplarer. Den vil blive uddelt i forbindelse med jubilæet i de tre butikker fra den 30. oktober. Bogen kan desuden læses online lige her.

Tryde Andrés fejrer desuden jubilæet ved at give rabat, ”Køb 3 betal for 2”, i perioden 30. okt. – 1. nov. i alle deres tre fysiske butikker.

Det at være "up to date"
Tryde Andrés arbejder løbende på at holde deres butikker ”up to date”, senest er butikken i Kongensgade 20, Odense, og butikken i Rosengårdcentret, Odense blevet ”shinet up” for mere end 1 million kr.

- Det er nødvendigt, at vi opdaterer butikkerne løbende, så vores kunder kan se, at vi hele tiden følger den skiftende mode, siger Mogens Andrés.

Tryde Andrés ejer tillige 50 % af lingerimærket Missya, hvor søstrene Charlotte og Pernille Andrés også er med til at lave alle kollektionerne.

Opgør med tidligere generationer
For Charlotte og Pernille handler det at overtage en familievirksomhed ikke bare om, at fortsætte i samme spor. Det kræver i lige så høj grad et opgør med tidligere generationers måde at gøre tingene på. De holder hele tiden øje med, hvad der sker i den pulserende modebranche, og retter hele tiden ind efter den. Pernille arbejder for eksempel lige nu meget med at profilere Tryde Andrés på Instagram.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11