23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til detailbranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Dansk Supermarked
Dansk Supermarkeds direktør for Bilka.dk, Jørgen Klüwer, bliver fra 1. november managing partner hos it-konsulenthuset KPS Consulting med ansvar for Norden.

Danske Supermarked driver næsten 1.400 butikker i fire lande.

Davidsens Tømmerhandel A/S
Mogens Pedersen er blevet udnævnt til administrerende direktør hos Davidsens Tømmerhandel A/S i stedet for Povl Davidsen, der i stedet indtræder som bestyrelsesformand. Den hidtidige bestyrelsesformand, Jens Davidsen, fortsætter som menigt medlem.

Samtidig er Mads Thomsen blevet ansat som økonomidirektør og Morten Juel som indkøbs- og marketingdirektør.

Sidst men ikke mindst er Christian Cordsen Nielsen indtrådt i bestyrelsen.

Davidsens Tømmerhandel A/S er en 100 procent danskejet handelsvirksomhed indenfor trælast og byggemarked. Virksomheden har afdelinger i Vojens, Brørup, Fredericia, Haderslev, Høruphav, Odense, Rødekro, Toftlund, Vejen og Venslev.

Fairtrade Mærket
Judith Kyst er indtrådt som formand for Fairtrade Mærket i stedet for Mads Krage.

Fairtrade-mærket er en international mærkningsordning, der skal sikre, at bønder og plantagearbejdere i Afrika, Asien og Syd- og Mellemamerika betales en mere fair pris.

Kvik
Lone og Jacob Staal har med virkning fra 1. november overtaget ejerskabet af Kvik’s butik i Holbæk Megacenter (kilde: Sjællandske Medier).

Kvik er dansk køkkenproducent med hovedsæde i Vildbjerg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095