23948sdkhjf

Lehnsgaard Rapsolie indgår samarbejde med Pure Oil

Lehnsgaard Rapsolie på Bornholm og PureOil indgår et tæt samarbejde fra den 1. januar 2015. Det gælder et salgssamarbejde rettet mod detailhandlen.
PureOil skal i det nye samarbejde med Lehnsgaard Rapsolie stå for salg og markedsføring af brands fra begge virksomheder.

– Vi har brug for, at de danske forbrugere får et bedre kendskab til de sunde og velsmagende, koldpressede rapsolier, og derfor tog jeg kontakt til PureOil, som ejes af DLG Food og Dragsbæk. Vi bliver nødt til at arbejde sammen, hvis vi for alvor vil nå ud til forbrugeren. Desuden supplerer PureOil’s produkter mine rigtig godt, da jeg koncentrerer mig om rapskimolie, mens PureOil fokuserer på klassisk rapsolie, siger Hans Hansen, ejer og direktør i Lehnsgaard Rapsolie.

Også DLG Food ser frem til samarbejdet og naturligvis resultaterne af det.

– Vi tror på, at vi i fællesskab kan udbrede brugen af rapsolie og bl.a. gennem detailkædernes varekategorier få løftet interessen for rapsolie. Rapsoliens anvendelsesmuligheder er mange, og når sortimentet indeholder både klassiske rapsolier og specialprodukter med f.eks. citron, er det kun fantasien, der sætter grænser, siger Jan Kristensen, markedsdirektør i DLG Food, der er medejer af PureOil.

– Vi ser frem til et godt samarbejde med Hans Hansen på Lehnsgaard, som vi har haft som kollega i markedet i mange år. Vi har tidligere samarbejdet på en del udviklingsprojekter af generisk art for sammen at støtte op om nordens jomfruolie, som vi kalder den koldpressede rapsolie. Nu har vi sat os det fælles mål at gøre vores produkter og deres gode smags- og sundhedsmæssige egenskaber kendte hos forbrugeren, tilføjer Jan Kristensen.

Samarbejdet bliver allerede nu søsat, idet en stor del af samarbejdsaftalerne med de danske detailkæder sker i de kommende uger.

Om PureOil I/S
PureOil I/S er et 50:50-selskab ejet af Dragsbækgruppen (Orkla) og DLG Food. Det er et salgsselskab, der blev dannet i 2010 til at varetage salget af konsumrapsolie til detailkæder og foodservice. DLG Food og Dragsbæk producerer allerede til PureOil.

Om Lehnsgaard Rapsolie
I 1983 købte landmand Hans Hansen Lehnsgaard på Bornholm og i 2003 oliemøllen i Aakirkeby. Lehnsgaards rapsolie er produceret af bornholmsk raps, som afskalles, før det koldpresses.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094