23948sdkhjf

Bergman Bog & Idé ekspanderer

Bergman Bog & Idé ApS har pr. 24. november 2014 indgået aftale med Indeks Retail Butik A/S om køb af selskabets Bog & Idé butik i Hørsholm.
- Med købet bliver vi den største forhandler i Nordsjælland af hele produktsortimentet i Bog & Idé konceptet, herunder et stort og flot udvalg af bøger, papir og kontorartikler, spil, og øvrige trendvarer, der hører til sortimentet i en moderne boghandel, fortæller direktør Peter Bergman, som etablerede sine første butikker sidste år i Helsingør og Skibby.

Foruden Bog & Idé-butikkerne driver Peter Bergman også grossistvirksomheden Aktum A/S, hvis primære produktområder er borddækningsprodukter, miljøvenlig engangsservice, bespisningsprodukter, rengørings- og desinfektionsmidler, aftørringspapir, poser og sække samt kontorforsyningsprodukter.

Styrkelse af forretningskonceptet
- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at lave en aftale med Indeks Retail. Aftalen tilfører vores forretning ekstra styrke, og vi er glade for at kunne byde 23 dygtige kolleger velkommen i vores virksomhed, udtaler Peter Bergman fra hovedkontoret i Jyllinge, hvor virksomheden har administration og lager.

- Købet sker som led i vores strategi om at kombinere det bedste fra B2B konceptet i Aktum A/S med det bedste fra vores butikskæde. Det betyder blandt andet, at vi nu også i Hørsholm, hvor der er et rigtigt godt kundeunderlag, kan tilbyde vores professionelle løsninger og services til områdets virksomheder indenfor både forbrugsvarer og kontorforsyning i form af det bedste fra vores to verdener i Aktum og i Bog & Idé, slutter han.

Indeks Retail Butik A/S er en del af Indeks Retail A/S-koncernen, der er kædekontor for de fire frivillige kæder Bog & Idé, Bøger & Papir, BOGhandleren og Legekæden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125