23948sdkhjf

Tæppeland dropper møblerne

På basis af tre veldrevne butikker vil ejerne fokusere på tæpper og gulvbelægning til en yngre målgruppe. Kæden skal også have nyt navn.
For tre uger siden offentliggjorde InHouse Group, at koncernen havde overtaget dele af konkursramte Tæppeland med planen om at videreføre 2-3 af de 17 butikker med en bemanding på 11 af de oprindeligt 90 medarbejdere.

Det er butikkerne i Holbæk, Glostrup og Aarhus, der er købt ud af konkursboet, og de er netop nu i gang med et større ophørsudsalg baseret på varer fra de lukkede butikker og fra Tæppelands centrallager.

Brian S. Nielsen, medejer og butikschef i Holbæk og Glostrup, fortæller til Nordvestnyt, at ophørssalget vil køre de næste par måneder, hvorefter butikkerne vil køre videre efter det nye koncept. Og Brian S. Nielsen ser optimistisk på fremtiden:

-Tæppeland kommer ikke til at gå konkurs for tredje gang, for nu er der kun de veldrevne butikker tilbage. Vi har også skåret omkostningerne til administration og husleje meget ned, samtidig med at vi nu kun fokuserer på tæpper og gulvbelægning, og ikke møbler, siger han til Nordvestnyt.

Han forklarer, at man med det nye koncept går efter at blive lidt mere moderne, og som led i den proces skal kæden have nyt navn. Hvad det bliver, er endnu ikke besluttet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063