23948sdkhjf

Gratis trailere er en god forretning for Silvan

Silvans 412 Freetrailere giver en ubetalelig eksponering i gadebilledet.
Siden firmaet Freetrailer overtog og professionaliserede Silvans trailerudlejning i 2011 er antallet af udlejninger hos byggemarkedskæden mere end syvdoblet, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Fra 12.000 udlejninger årligt før Freetrailer tog over til i 2014 at slå rekord med i alt 90.000 udlejninger. De mange gratis trailere har trukket kunder til kædens 41 butikker.

Og selv om mange trailere bruges til private formål – til haveaffald, flytning eller transport af varer – er der samtidig mange trailerlejere, der samtidig slår et smut inden for i byggemarkedet.

- Vi kan se, at trailerne er med til at trække kunder til vores butikker. Det har været en medvirkende årsag til, at vi i et stagnerede marked med økonomisk krise har vundet markedsandele. Trailerne løser kundens transportproblem og gør det nemt at handle hos os. Samtidig giver trailerne goodwill og unik gratis eksponering på landevejene, siger Kenneth Brødløs, der er produktchef på Silvans kædekontor.

Vil også have cykeltrailere
Konkret har Silvan registreret en direkte afledt effekt af Freetrailerne i form af øget salg af produkter i kædens flyttekoncept, der tæller bæreseler, flyttekasser, bobleplast og møbelhunde. Alene i 2014 har Silvan øget salget af produkter i flyttekonceptet med 10 procent.

Produktchefen forventer, at Silvan i løbet af 2015 vil supplere Freetrailere til biler med Freetrailere til cykler. Til at begynde med som en test i udvalgte butikker i Københavnsområdet.

Bag Silvans vækst i trailerudlejninger står Freetrailer, der har specialiseret sig i at udleje Freetrailere gennem partnere som Silvan, IKEA, Bilka og Optimera. Freetrailer, der i dag er Danmarks største trailerudlejer, råder over en flåde på godt 1.400 Freetrailere, som løbende efterses og vedligeholdes af et team på fire serviceteknikere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093