23948sdkhjf

Osuma-kunder kan nu hente varer ved Shell

Fem Shell-stationer i Aarhus-området skal som et forsøg udlevere varer fra netsupermarkedet Osuma.
Osuma.dk har længe tilbudt Click & Collect service til borgere i den lille by Alken, hvor en gammel købmandsbutik fungerer som afhentningssted, skriver Osuma.dk i en pressemeddelelse.

Nu vil netsupermarkedet også tilbyde sine kunderne, at de kan hente varer, som de har bestilt på nettet, ved fem Shell-stationer.

Det drejer sig om stationerne på Grenåvej i Risskov, Skanderborgvej i Viby J, Silkeborgvej i Aarhus C, Rosenvangs Alle i Højbjerg og stationen på Randersvej i Aarhus N.

- Osuma.dk sælger mere tid, mere overskud og en bedre økonomi til vores kunder – det er det der i virkeligheden er vores kerneydelse. Vi forventer at de fleste kunder stadig vil vælge at få leveret dagligvarer til døren, men at særligt travle børnefamilier og pendlere vil kunne få glæde af vores Click & Collect samarbejde med Shell, da det både er hurtigere, nemmere og mere fleksibelt end selv at skulle handle ind, siger Osuma.dks direktør Steen Trier.

Testperioden kører i første omgang i to måneder og herefter vil begge virksomheder vurdere om det giver mening at fortsætte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078