23948sdkhjf

Skagen Toys er åbnet

Så er der igen en decideret legetøjsforretning i landets nordligste by
Det er omkring to år siden, at der sidst var en decideret legetøjsbutik i Skagen.

Men i påsken fik byen en igen, da Christian Vejby sammen med sin søster Charlotte kunne slå dørene op for Skagen Toys.

Botex’ gamle lokaler på Sct. Laurentii Vej er blevet totalrenoverede, og en del vægge er blevet revet ned, så man nu træder ind i ét stort rum.

Og selvom butikken sådan helt officielt åbner fredag 17. april, bugner hylderne allerede med legetøj.

- Det vi satser på er mærkevarer og kvalitetslegetøj, så derfor har vi for eksempel en hel del LEGO, siger Christian Vejby, som også har en Legekæden i Aalborg og en i Frederikshavn.

- Der er da nogle der spurgt om, hvorfor det ikke bliver en Legekæden heroppe også. Men vi ville ikke være afhængige af det faste sortiment, som følger med en kæde. Vi ville gerne have friere hænder til at lave et udvalg, som passer til byen, forklarer Christian Vejby.

Godt begyndt

Selv skal han cirkulere rundt mellem sine tre forretninger, så derfor er der ansat to faste medarbejdere til at passe butikken, som kommer til at have åbent året rundt.

Det er Lone Burskov, som har arbejdet 12 år i Legekæden i Frederikshavn og Philip Lindbergh Schantz, der er uddannet i butikken i Aalborg, men nu flytter til Skagen.

Skagen Toys åbnede som skrevet i påsken, og det er begyndt godt.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod, og har modtaget flere velkomstshilsner fra kunder. Og det er jo rigtig dejligt, afrunder Christian Vejby med et smil.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079