23948sdkhjf

Nettoline-ansatte får del i overskuddet

Køkkenproducenten er kommet stærkt ud af 2014, og det udløser den hidtil største overskudsdeling til medarbejderne.
Nettoline A/S kan føje endnu et overskud til rækken af positive regnskaber efter et 2014, hvor resultatet før skat er vokset fra 6,3 til 8,1 mio. kr.

Omsætningen er stort set uændret, og Aulum-virksomheden formår dermed at forbedre sin rentabilitet i et fortsat vanskeligt marked.

- Jeg er utroligt stolt over – både på egne og alle medarbejderes vegne – at vi formår at skabe endnu et godt regnskab. At vi har øget vores indtjening på en kun lidt større omsætning er en kombination af medarbejdernes ihærdige indsat og vores anderledes måde at gå til markedet på, siger administrerende direktør Jan Thomsen.

Resultatet overstiger det budgetterede, og det kommer nu medarbejderne til gode i form af virksomhedens aftale om overskudsdeling.

Ny salgsstrategi virker
Ifølge Jan Thomsen skal den positive udvikling ses som et resultat af Nettolines nye tilgang til salg. Specielt fabrikkens webshops er i vækst og tegner sig efterhånden for en signifikant del af den samlede omsætning.

- Vi har været meget tidligt ude med e-handel og har nu skabt en god platform, hvor vi dels fortsat øger vores salg måned for måned og samtidigt opnår en helt unik viden om det digitale univers, fortæller direktøren.

Efter et par års selvstændig drift af webshops lancerede Nettoline sidste efterår en ny cross channel-platform, så virksomheden nu driver en webshop i samarbejde med sine etablerede forhandlere. Den strategi har vist sig at være rigtig. De forhandlere, der er med på den nye platform, kan alle melde om fremgang i første kvartal af 2015. Det betyder også, at Nettoline vil fortsætte udrulningen af platformen i både Norge og Sverige.

- Vi skaber trafik i butikkerne og har i princippet åbent 24/7. Så vi er klar til at handle, når forbrugerne er det, pointerer Jan Thomsen.

Indtil 1. oktober 2014 drev Nettoline virksomhed under navnet Kitchn Erhverv ApS, men med overtagelsen af aktiviteterne i det nu tidligere Kitchn A/S skiftede selskabet navn til Nettoline A/S.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093