23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Centermad skal være hip

LêLê åbner den 9. maj et Street Kitchen på Fisketorvet.

To andre københavnske storcentre følger også tendenser med mere gourmet-mad, skriver Politiken.

- Mange danskere har det nok sådan, at når de tænker på et storcenter, tænker de også, at maden er derefter, siger Lê-Lê's administrerende direktør, Lâm Lê. Han fortæller, at i Asien ligger de bedste restauranter i storcentrene.

Ifølge Fisketorvets centerchef, Jacob Bannor, har der ikke været særlig stor konkurrence på maden i storcentrene.

I City 2 kan kunderne besøge det nye spisehus Staderne, der har lollandsk mikrobryg, orientalsk slagter og fransk konditori, og i FRB. C kan man kun spise hos Palæo eller Raw042.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.079|instance-web04