23948sdkhjf

Noa Noa får ny designchef

Rikke Wienmann Mai er tiltrådt som Head of Design i Noa Noa.
Rikke Wienmann Mai kommer fra en stilling som Head of Design hos Day, hvor hun i mere end tre år var ansvarlig for deres mainline.

Før Day har hun arbejdet med design for blandt andre BTX, Noir, In-Wear og Levis Vintage Clothing.

Den nye designchef skal styrke profilen og designlinjen som et led i målsætningen om at skabe fornyelse og fremgang hos modevirksomheden Noa Noa, og fremover får Rikke Wienmann Mai ansvaret for hovedkollektionen Noa Noa Woman.

Noa Noa blev grundlagt i 1981 af brødrene Harald og Lars Holstein som et feminint og romantisk alternativ til tidens hårde og skarpt tegnede mode.

Navnet Noa Noa betyder 'enkelt og harmonisk' på tahitisk og er indbegrebet af det feminine og bohemeinspirerede Noa Noa-univers. Kunstneren Paul Gauguins muse hed
også Noa Noa.

I december 2014 blev Noa Noa solgt til en mindre investorgruppe, der tæller Christian Riisberg og Gustaf Öhrn, som også indgår i bestyrelsen.

De har sammen med Henrik Aaen Kastberg og den øvrige ledelse iværksat en ny plan, som skal vende de senere års nedgang til fremgang.

Det skal blandt andet ske gennem en tydeligere og mere ensartet brandprofil, stærkere kollektioner samt en klar prioritering af markeder og kanaler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141