23948sdkhjf

Iværksættere kan vinde gratis butik i Fisketorvet

Fisketorvet – Copenhagen Mall holder iværksætterkonkurrencen "Win Your Own Store".
Fisketorvet udlodder nu for andet år i træk en gratis butik i en måned til en iværksætter.

- Vi vil gerne invitere byen indenfor og være interessant for både kunder og butikker. Det har vi en unik mulighed for at blive ved at støtte op om erhvervsliv og iværksættere igennem vores Win Your Own Store-konkurrence. Vi ser det også som en god mulighed for, at vise hvordan vi adskiller os fra de andre storcentre i landet, og at vi også tør satse på de lokale helte, siger Jacob Bannor, centerchef på Fisketorvet – Copenhagen Mall, i en pressemeddelelse.

Iværksættere skal selv melde sig til, og blandt de tilmeldte udvælger en jury bestående af Fisketorvets centerchef, Jacob Bannor, Anders Forup, stifter af smykkevirksomheden Handcrafted CPH, Dorthe Mathiesen, stifter af plakatdesignvirksomheden Vissevasse og Christian Walther, formand for Dansk Iværksætterforening, det mest levedygtige butikskoncept.

Udover nøglen til sin egen butik i en måned fra 1. oktober 2015 får vinderen også hjælp til markedsføring af sit koncept, økonomisk hjælp til indretning og sparing med erfarne iværksættere.

Sidste års vinder har stadig butik på Fisketorvet

De tre unge iværksættere bag Capstore, sidste års vinder, har vist, hvor langt man som start up kan komme med en måneds gratis husleje. Capstore har siden sejren 1. oktober 2014 haft en butik på Fisketorvet.

- At vinde en butik på Fisketorvet har givet et stort skub til vores forretning, og vi er nået længere det sidste halve år, end vi turde drømme om. Det har været fedt at være med som ung virksomhed blandt de store. Vi har fået nogle unikke muligheder og værktøjer til at få succes, men vi har også lært, at man selv er ansvarlig for at holde dampen oppe, siger Lars Juul Madsen, direktør og medstifter af Caspstore.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093