23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kød fra sous vide-maskinen i Meny

Meny på Nørre Allé i Kalundborg vil kræse for kunderne.

Derfor står slagermester Jonas Kristensen klar med kød med "masser af saft, kraft og smag", skriver Kalundborg Nyt.

Han har seks års erfaring i at arbejde med sous vide fra JN Meat International i Slagelse.

Meny har netop anskaffet sig en sous vide-maskine.

- Det kan nærmest ikke gå galt for kunden, når vi på forhånd har tilberedt kødet i sous vide-maskinen, siger Jonas Kristensen.

Når man sous-vide behandler kødet, skal det vakuumpakkes, inden det kommer i et vandbad, hvor man meget nøjagtigt kan styre varmen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web01