23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Gode fynske fødevarer – men hvilke?

Ifølge Udvikling Fyns markedsanalyse forbinder forbrugerne fynske fødevarer med godt håndværk, høj kvalitet og sundhed.

Men hvilke fynske fødevarer, der er tale om, og hvor man finder dem, har de danske forbrugere sværere ved at sætte ord på, skriver Fyens Stiftstidende.

Mette Mathiesen, der er forretningsudvikler hos Udvikling Fyn, siger, at Udvikling Fyn satser på at hjælpe de mindre, fynske fødevareproducenter.

Coop er blandt andet én af de salgskanaler, der vokser i øjeblikket, fordi kæden efterspørger lokalt dyrkede fødevarer.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.086|instance-web01