23948sdkhjf

Aubo: Sidste fabriksejede butik er solgt

Fra 1. juli samarbejder den familieejede danske køkkenvirksomhed AUBO Production A/S kun med private forhandlere.
- Siden finanskrisen har køkkenbutikker været noget af det, du kunne få smidt i nakken. Så jeg har tilladt mig at være kræsen; håndplukket det bedste produkt på de bedste betingelser og lyttet til min mavefornemmelse.

Sådan sammenfatter den nye ejer af Aubo Køkken & Bad Odense, Carsten Birkekær Rasmussen sin rejse fra lønmodtager til selvstændig.

Den slutter 1. juli, 2015, hvor han formelt overtager den otte år gamle Aubo-forretning på Tagtækkervej 7 ved siden af Rosengårdcentret i Odense. Det gør han efter seks måneder som ansat butikschef, hvor ordrebeholdningen er tredoblet og omsætningen støt stigende.

En gevinst for alle
Siden Carsten Birkekær Rasmussen i 1997 fik sit første job som sælger hos HTH på Gl. Kongevej i København, har han drømt om sin egen køkkenbutik, hvor han selv kan høste frugterne af sine mange idéer og resultater.

I 1998 blev han daglig leder af Gør-det-selv HTH i hovedstaden, der på de seks år voksede fra tre ansatte i en lille butik i Sydhavnen til cirka 20 mand fordelt på fire butikker og et stort lager. Han var juniorsalgschef og derefter salgschef for Gør-det-selv på HTH's kædekontor i Ølgod, indtil han i 2009 blev butikschef hos Idémøbler i Svendborg.

Også hos Aubo vækker overtagelsen stor begejstring. Her afslutter frasalget af Odense-butikken et tabsgivende appendiks til virksomhedens historie. Fra 1. juli er alle Aubos butikker på selvstændige hænder:

- Det er godt for butikken, godt for brandet og godt for kunderne, konstaterer administrerende direktør Torben Andersen.
Læs mere om: Aubo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094