23948sdkhjf

Tysk modeportal øger sine forventninger til 2015

Zalandos indtægter steg med 31,5 procent til 1,38 mia. Euro i første halvdel af 2015.
Zalandos ledelse forventer efter et godt første halvår en stigning i indtægterne på 28-31 procent for regnskabsåret 2015, hvilket er noget over den forventede stigning på 20-25 procent.

Den forventede justerede EBIT-margin for 2015 forbliver uændret på ca. 4,5 procent.

Væksten skyldes ifølge Zalando flere kunder. Modeportalen har nu 16,4 mio. aktive kunder og planer om at udvide sine lagre.

Der skal blandt andet opføres et tredje logistikcenter i Tyskland, ligesom det eksisterende lager i Mönchengladbach skal udvides, og der skal etableres det første lager uden for Tyskland. Det skal ligge i Italien.

Delphine Mousseau, Country Manager Danmark siger:

- De danske Zalando kunder går op i mode, og har i de seneste år virkelig taget det at shoppe mode online til sig. Vi ser dog stadig en masse muligheder med henblik på at udvide vores udbud, da Danmark er et utroligt vigtigt marked for Zalando. Vi investerer stærkt i at kunne inspirere vores kunder, og gøre dem endnu mere tilfredse ved at introducere nye ydelser, hvor sidste skud på stammen er en livechat hos kundeservice samt en forbedring af den gennemsnitlige leveringstid sammen med vores partner, Postnord.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094