23948sdkhjf

Flere gæster på Formland

Design- og livsstilsmessen havde fremgang sammenlignet med sidste efterår.
Formland lagde gulv til indkøbere fra 5439 forretninger, en fremgang på 31 pct., skriver Formland i en pressemeddelelse.

Et stort fremmøde fra udenlandske forretninger var med til at sætte antallet i vejret. I alt 501 udenlandske forretninger fra 36 lande repræsenteret, hvilket er en stigning på 72 pct.

En række store virksomheder vurderer, at Formland er vigtig for hele branchen. Det gælder blandt andet Fiskars Danmark, der også repræsenterer mærkerne Royal Copenhagen og Ittala:

- Vi møder en lang række af vores kunder på Formland og kan give dem en service, der ligger på et meget højt niveau. Samtidig synes vi, det er væsentligt, at vi er med til at skabe en stærk branche, og det får vi blandt andet med Formland, siger Lars Tandrup, administrerende direktør i Fiskars Danmark.

Hvad Formland kan betyde for forretningen, er lakridskongen Johan Bülow et levende bevis på. Den unge bornholmer var med på sin første messe, da han var ganske ung iværksætter, men i dag ved alle lakridselskere hvad Lakrids by Johan Bülow er.
- For ni år siden stod jeg og kogte lakrids med to gryder og en bordplade. Nu står jeg med 130 ansatte, og Formland har haft en helt afgørende betydning for min virksomhed, siger stifter og ejer Johan Bülow.

Næste Formland finder sted fra 4.-7. februar 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08