23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Lokalt økologisk kød i Meny

Meny på Nørre Allé i Kalundborg indgår nu i en aftale med Eirik Vinsand fra Mineslund på Asnæs.

Butikken vil fremover sælge økologisk kød fra den store kvægbesætning på Asnæs-halvøen, skriver Kalundborg Nyt.

Slagtermester i Meny Jonas Kristensen har tidligere arbejdet for Eirik Vinsand, og de to var derfor i stand til at blive enige om en aftale.

Eirik Vinsand fortæller, at de i forvejen leverer til udvalgte Meny-butikker i København, men han er glad for at kunne levere lokalt også.

Samarbejdet sker på baggrund af stor kundeefterspørgsel på økologisk kød.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.157|instance-web02