23948sdkhjf

Club Matas går i samarbejde med Energinord

Det giver samtidig hjælp til projektet Lys i Afrika.
Club Matas har fået en ny nordjysk samarbejdspartner i Energinord, og det betyder, at Energinords kunder fremover kan optjene point på elproduktet Lys i Afrika-strøm.

Det giver samtidig en hjælpende hånd til både miljøet og trængte familier i Uganda.

I over 5 år har Energinord drevet projektet Lys i Afrika. Her har kunderne via deres elforbrug kunnet hjælpe familier i Uganda med at udskifte brandfarlige og sundhedsskadelige petroleumslamper med godt og sikkert lys drevet af solenergi. Det har indtil nu resulteret i, at mere end 28.500 solcellelamper er nået ud til private hjem i landet.

Via det nye samarbejde med Club Matas, håber Energinord, at de kan få mange flere danskere til at tage stilling til deres elforbrug til gavn for både trængte familier, miljøet og kunden selv.

- Lys i Afrika-strøm er en hjælpende hånd til både miljøet og trængte familier i Uganda – og nu kan kunder i hele Danmark, også få lidt ekstra forkælelse til sig selv på et produkt, de har brug for hver dag. Man kan derfor godt se vores nye samarbejde med Club Matas som lidt af et Kinderæg, udtaler Jakob Voergaard Pedersen, privatkundeansvarlig i Energinord.

Med udgangspunkt i dagens pris for Lys i Afrika-strøm svarer et årligt elforbrug på 5.000 kWh til, at Energinord indsætter 193 point på kundens Club Matas-kort hvert år.

Strømmen indkøbes fra danske vindmøller, der er maks. 2 år gamle.

Derved er salget af produktet med til at øge efterspørgslen efter vedvarende energikilder i Danmark.

Et gennemsnitligt elforbrug på ca. 5.000 kWh svarer til, at Energinord kan hjælpe 2 familier i Uganda til en god, sund og miljøvenlig lyskilde hvert år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.216