23948sdkhjf

Fremgangen fortsætter hos Boconcept

Stigende salg i august og september får ledelsen til at opjustere forventningerne til regnskabsåret.
Da Boconcept i juni tog hul på regnskabsåret 2015/16, var det med forventningen om en omsætningsvækst på cirka 2 procent.

Fire måneder senere er forventningerne til omsætningen nu opjusteret til en vækst på 5 procent.

- De foregående kvartalers vækst i omsætningen til butikskæden er fortsat ind i andet kvartal, oplyser Boconcept i en fondsbørsmeddelelse.

Holder forventningerne stik, vil Boconcepts samlede omsætning dermed overstige 1,2 milliarder kroner i indeværende regnskabsår.

Markedet reagerer bedre end ventet
Ifølge topchef Torben Paulin er der fremgang på stort set alle markeder, og ikke mindst på hovedmarkederne Frankrig og Tyskland.

- Sidste år introducerede vi en masse nyheder frem til 1. september, men i år har vi haft meget få nyheder. Jeg har været meget spændt på, hvordan markedet ville reagere på det, og det er gået bedre, end jeg havde turdet håbe på, siger Torben Paulin ifølge Business.dk til Ritzau Finans.

Af fondsbørsmeddelelsen fremgår det også, at kombinationen af en optimeret forretningsmodel, færre hensættelser til tab på debitorer og stigende effektivitet medfører solid resultatfremgang. Derfor opjusterer ledelsen også forventningerne til EBIT-procenten fra tidligere 4 procent til nu 5-6 procent.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094