Samtidig håber Peter Egebæk ifølge Kalundborg Nyt på, at det er startskuddet på et fremtidigt samarbejde. Mia Reesen driver Den Gamle Skole på Asnæs, og laver også mad ud af huset. Nytårsmenuen kommer til at bestå af jomfruhummerbisque, saltet torskeryg, oksebryst, oksefilet samt en dessert. Meny tilbyder vin, der passer til maden og man kan tilkøbe blandt andet kransekage.
Meny og Mia Reesen i spændende samarbejde
Købmand Peter Egebæk samarbejder med kokken Mia Reesen om årets nytårsmenu.
Samtidig håber Peter Egebæk ifølge Kalundborg Nyt på, at det er startskuddet på et fremtidigt samarbejde. Mia Reesen driver Den Gamle Skole på Asnæs, og laver også mad ud af huset. Nytårsmenuen kommer til at bestå af jomfruhummerbisque, saltet torskeryg, oksebryst, oksefilet samt en dessert. Meny tilbyder vin, der passer til maden og man kan tilkøbe blandt andet kransekage.