23948sdkhjf

Meny hylder årets madarbejdere

Sander Dick-Nielsen og Poul Arild Rødseth blev hædret for deres indsats som madarbejdere i fødevaremarkedet Meny.
Meny tildelte i sidste uge årets to bedste madarbejdere det officielle bevis på deres serviceindsats i 2015. Det skete ved et særligt arrangement i Dagrofas hovedsæde i Ringsted.

Her blev Sander Dick-Nielsen fra Meny i Værløse og Poul Arild Rødseth fra Meny i Skagen hyldet for deres evner til at udleve Menys madarbejder-dna. Og ud over æren og diplomet for en flot indsats kunne kædedirektør Jørgen Nielsen overrække de glade vindere hver et sæt nøgler til en ny Peugeot 107 iklædt Meny-farver.

- Noget af det, som for alvor har sat Meny på landkortet hos forbrugerne, er vores mange dygtige madarbejdere. Jeg vil uden at blinke sige, at vi i dag adskiller os markant i markedet, når det handler om fagkompetent og god service. Når vi så hurtigt har været i stand til at eksekvere vores strategi for, hvordan det skal være at handle i Meny, skyldes det blandt andet dygtige og seriøse madelskere som Sander og Poul – madarbejdere der hver dag møder kunderne med ekstrem professionalisme, åbenhed og faglighed. Det er den passion, de udlever, som er med til at gøre det til en fornøjelse af være kædedirektør i Meny, siger Jørgen Nielsen.
Læs mere om: Meny
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094