23948sdkhjf

Profil Optiks ledelse forlod hovedkontoret – for en dag

Profil Optiks ledelse har besluttet at tage sin egen medicin – derfor tog hele ledergruppen tirsdag til en af kædens butikker på Købmagergade i København, hvor optikerkædens ledere hjalp butikkens personale med at løfte salget på én dag.
- Forleden besluttede vi som ledergruppe, at det ville være værdifuldt at tage et par timer i en af vores butikker. Én ting er at lægge strategier for, hvordan vi som optikerkæde møder kunderne. Noget andet er at stå der – ansigt til ansigt – og høre, hvordan kunderne tænker og reagerer i butikken, fortæller Profil Optiks direktør Pia Huusfelt.

Hun tog sammen med resten af ledergruppen en dag ud af kalenderen fra hovedkontoret i Hedehusene og møder på Købmagergade 32, der i det sidste år har huset Profil Optik-kædens flagshipstore. En butik, der både med indretning og udvalg viser det nyeste, Profil Optik har at byde på.

Ud over Pia Huusfelt består ledergruppen af operations manager, Alex Sundstrup, kædechef, Søren Broberg, produktchef, Gitte Sørensen, marketingchef Charlotte Jantzen og udviklings-/HR-chef, Britt Bargfeldt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078