23948sdkhjf

Hackere hyret til at bryde ind i Club Matas

Matas er indehaver af Danmarks største kundeklub, og nu har kæden ansat hackere til at bryde ind mod sig selv.
For at sikre personfølsomme oplysninger hos de 1,6 millioner medlemmer, der er af Club Matas, har detailkæden hyret hackere, der jævnligt skal afprøve sikkerheden hos Danmarks største kundeklub.

- Ondsindede hackere bliver dygtigere og dygtigere. Vi udbygger derfor løbende vores sikkerhed med nye tiltag, så forbrugerne fortsat kan være helt trygge ved deres medlemskab, fortæller Henrik Engberg Johannsen, der er informations- og miljøchef i Matas, til Børsen.

Angriber fire gange om året

Konkret sker angrebene hvert kvartal, hvor hackerne forsøger at stjæle personfølsomme oplysninger. Det har allerede ført til flere opstramninger i Matas' procedure. En gang om året bliver kundeklubben udsat for en massiv, men godartet, test, hvor siden bliver belejret i en såkaldt Whitehat Hacking Test.

Nye regler fra EU
EU har udformet en række nye regler om behandling af persondata, EU-persondataforordningen, der slår hårdt ned på virksomheder, der undlader at informere om hackerangreb. De kan risikere at blive hængt ud i en offentlig gabestok, idet de kan blive tvunget til at fortælle alle involverede om angreb.

Originalartikel: http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094