23948sdkhjf

Sønderjysk hvidevarevirksomhed lancerer svensk webshop

Den sønderborgensiske virksomhed Quickparts, der er leverandør af reservedele til blandt andet hårde hvidevarer, træder nu ind på det svenske marked.
Den sønderjyske virksomhed Quickparts leverer reservedele inden for blandt andet hårde hvidevarer og støvsugere. Nu åbner selskabet en webshop i Sverige, skriver Quickparts i en pressemeddelelse.

– Vi har i nogen tid fornemmet, at det svenske marked passer godt til vores forretning, og der er en kæmpe vækst i svensk e-handel lige nu. Mange svenskere bor i yderområder, og de kan derfor drage stor fordel af at få leveret alle typer reservedele til pakkebokse eller erhvervsadresser tæt på hjemmet i stedet for at skulle køre langt efter dem, fortæller Willy Siemens Lorenzen, administrerende direktør hos Quickparts.

Quickparts har ansat en svensk medarbejder til formålet, og samtidig har man undervist de resterende medarbejdere i svensk, så alle kan assistere de svenske kunder på deres eget sprog.

– Det er vigtigt for os, at kunden ikke får det indtryk, at man handler hos en udenlandsk virksomhed. Derfor tilbyder vi kundeservice på svensk både ved personlig betjening og gennem vores mange videoguider på hjemmesiden, siger Willy Siemens Lorenzen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096