23948sdkhjf

Bolia slår regnskabsrekord

Tæt på en fordobling i forhold til året før. Ekspansionen skal fortsætte.
Det går godt for den Jysk-ejede designkæde Bolia, som netop har offentliggjort sit stærkeste årsresultat - både på top- og bundlinje.

Bolia International A/S realiserer et samlet overskud før skat på cirka 60 mio. kr., hvilket er nær en fordobling af selskabets tidligere indtjeningsrekord på 32 mio. kr. og en mere end
tidobling af det forrige årsresultat.

Den samlede omsætning for regnskabsåret 2014/2015, landede på 570 mio. kroner, og selskabet har haft en stærk salgsfremgang på 22 procent i løbet af perioden 1. september 2014 til 31. august 2015.

Salgsfremgangen er skabt på alle markeder, Danmark, Tyskland, Norge og Sverige samt gennem webhandel til alle EU-lande.

- Baggrunden for den gode udvikling ligger blandt andet i, at vores designs og kollektioner har ramt plet på alle markeder, samt at de store investeringer vi har foretaget i yderligere at integrere vores fysiske butikker med vores digitale platform, har båret frugt, siger Lars Lyse Hansen, som er topchef for kæden.

Bolia forsætter både den fysiske og den digitale ekspansion i det nye regnskabsår. De kommende måneder åbnes flere nye showrooms i både Tyskland, Norge og Holland - og indtog på nye markeder er planlagt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109