23948sdkhjf

Godt år for BabySam

Kæden øger vækst og driftsresultat
BabySam øgede omsætningen og driftsresultatet i 2014/15 med 6 pct., og ledelsen forventer, at udviklingen vil fortsætte i år.

I regnskabsåret 2014/15 øgede koncernen omsætningen med 6 pct. til 387 mio. kroner, drevet af fremgang i salget i butikkerne og webshoppen samt flytning og modernisering af udvalgte butikker, fortæller BabySam i en pressemeddelelse.

Driftsresultatet (EBITDA) før engangsomkostninger steg markant til 6,6 mio. kr. (0,7 mio. kr.) som følge af omsætningsvæksten og reducerede omkostninger i forlængelse af optimeringen af koncernens butiksnetværk.

- Det blev et godt år for BabySam, og den markante fremgang i omsætning og driftsresultat understreger, at vores turnaround er lykkedes. Nu skaber vi fremdrift efter en årrække med målrettede investeringer og hårdt arbejde for at skabe Danmarks stærkeste platform til kunderne med en unik tilstedeværelse på tværs af butikker, online og digitalt, siger Kenneth Nørgaard, adm. direktør i BabySam-koncernen.

Ledelsen forventer fremgang i omsætningen og driftsresultatet i 2015/16, og den positive udvikling er fortsat i 1. kvartal med tocifret omsætningsvækst.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11