23948sdkhjf

Hyldest af talent og økologi på Foodexpo

På to dage har knap 20.000 besøgende lagt vejen forbi messen.
Stemningen var intensiv, da kampene om titlerne som Danmarks Bedste Kokkeelev, Tjenerelev, Caterelev og Receptionistelev blev kæmpet i MCH Messecenter Herning.

Christian Wellendorf og Christian Nurup fra Kokke- & Tjenerskolen på Selandia løb med titlen som Danmarks Bedste Kokkeelever 2016.

Danmarks Bedste Tjenerelev hedder Niels Buch Gormsen og Maria Martha Mønster Nielsen fra Tekniskskole i Silkeborg.

Danmarks Bedste Caterelever hedder Maria Walander Hansen og Cecilie Walander Hansen fra Svendborg Erhvervsskole.

Pernille Pakaci fra Hotel- og Restaurantskolen i København er Danmarks Bedste Receptionistelev.

I ØKO-Hallen blev der også uddelt økologiske spisemærker i både Guld-, Sølv- og Bronze.

1566 spisesteder i Danmark certificeret med et økologisk spisemærke – den forskellige ædelmetal-farve indikerer om spisestedet har 30-60 procent, 60-90 procent eller 90-100 procent økologi på menuen.

Messen har nu været åben i to ud af tre dage, og allerede nu har knap 20.000 besøgende valgt at suge til sig af inspiration, handel og viden i Herning.

- Vi er på udstillernes og egne vegne utrolig glade for den store tilslutning, Foodexpo oplever fra de mange besøgende. Vi glæder os til endnu en åbningsdag i morgen, tirsdag, hvor aktivitetsprogrammet endnu en gang er fyldt med spændende indslag, siger Foodexpos projektleder, Carina Høgsted Kirkegaard.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08