23948sdkhjf

Mindre frygt for at miste jobbet

Danske ledere er ikke så bange for at miste jobbet, som de var sidste år.
Fire ud af ti ledere fra danske virksomheder er mindre grad angste for at miste jobbet, end de var for et år siden, skriver lederne.dk.

Det viser en ny undersøgelse fra Lederne, baseret på svar fra 1781 personer, hvoraf knap 40 procent angiver, at de er "meget mindre" eller "mindre" bange for at miste deres job, end de var fro et år siden.

- Det er selvfølgelig isoleret set glædeligt, når fire ud af ti føler, de sidder mere sikkert i jobbet nu, end de gjorde for et år siden. Men tallene i undersøgelsen understreger samtidig meget tydeligt, at der blandt mange ledere fortsat er en stor grad af usikkerhed i ansættelsen, og at det bebudede opsving stadig ikke er trådt igennem med en sådan kraft, at frygten for at miste sit job er forduftet hos alle. Og når man ser på de mange effektiviseringer i erhvervslivet, som medierne ugentligt kan fortælle om, og som rammer både ledere og medarbejdere, må man konstatere, at bekymringen for at miste sit job kan være særdeles velbegrundet, siger ledelsesrådgiver hos Lederne Flemming Andersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109