23948sdkhjf

Brødrene Dahl og Optimera flytter under samme tag

To butikker bliver til én i Grindsted ved Billund, og det er der flere grunde til.
- Beslutningen er i bund og grund udtryk for almindelig sund fornuft. Vi er begge en del af Saint-Gobain Distribution Denmark, og nu hvor der er plads nok hos Optimera, hvorfor så betale husleje for noget, man egentlig ikke har brug for?, spørger Claus Bertelsen retorisk.

Han er forretningschef hos Brødrene Dahl i Grindsted, som netop er flyttet fra den ene ende af byen og ind hos Optimera på Odinsvej, som efter en ombygning har fået plads til at huse søstervirksomheden.

Selv om de to virksomheder er kommet under fælles tag, fortsætter de som to selvstændige butikker med separate indgange, sortimenter og varelagre. Det er godt for økonomien, men nærheden giver også andre fordele, fremhæver Claus Bertelsen:

- Det er klart, at vi ved at slå os sammen på samme matrikel vil styrke samarbejdet mellem Brødrene Dahl og Optimera. Selv om vi henvender os til forskellige kunder, er vores fælles referenceramme byggeriet, som begge parter har dyb erfaring med. Det vil både komme os selv og vores kunder til gavn, at vi er helt tæt på hinanden i dagligdagen, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125