23948sdkhjf

Unilever bliver ny fast fødevaredonor til fødevareBanken

Unilever Food Solutions, der er en del af den verdensomspændende forbrugsvaregigant Unilever, vil donere sine overskudsprodukter til non-profit-organisationen fødevareBanken.
Det sker for at nedbringe madspild og samtidig gøre en forskel for det stigende antal udsatte i Danmark, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Herberger, krisecentre, væresteder og bosteder får nu glæde af produkter som supper, bouilloner og plantefedtstoffer fra Unilever Food Solutions, som har indgået et samarbejde med non-profit-organisationen fødevareBanken.

- Det er helt naturligt for Unilever Food Solutions at bidrage med vores produkter som donor til fødevareBankens samfundsgavnlige arbejde,« siger Dung Nguyen, Channel Marketing Manager hos Unilever Food Solutions.

- Som global producent af kendte fødevarebrands – fx de mange Knor-produkter og -ingredienser – har vi en meget klar politik og målsætning for bæredygtighed og bekæmpelse af madspild. Bl.a. har vi udviklet et madspildsværktøj til professionelle køkkener, som hjælper dem med at reducere deres madspild, helt gratis. Det indebærer også, at vi bidrager aktivt her i Danmark – både til at mindske madspild og at gøre en forskel for udsatte mennesker. FødevareBanken er den helt oplagte løsning, for det er både fødevaresikkert og varerne går til det rigtige formål, udtaler han i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078