23948sdkhjf

Nu åbner Lyngby Storcenters nye madunivers

I morgen slår Lyngby Storcenter dørene op til et nyt unikt stadekoncept med masser af smagsoplevelser i verdensklasse.
Efter tre måneders ombygningsarbejde er Lyngby Storcenters store torv nu forvandlet til et moderne madunivers med seks stader og plads til cirka 250 spisende gæster, skriver centret i en pressemeddelelse.

- Vores nye indendørs stadekoncept imødekommer den moderne forbrugers forventning om at kunne få en kulinarisk oplevelse på sit besøg i shoppingcentret. Og så passer det ind i en tendens, som vi ser i branchen: Bespisningsområdet bliver af større og større betydning i alle shoppingcentre, siger Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør i DEAS med ansvar for center management.

Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS driver og udvikler bl.a. Lyngby Storcenter på vegne af Danica Pension og har været bygherrerådgiver på ombygningen af Store Torv.

De seks stader består af Tapa del Toro, Tommi’s Burger Joint, Parma & Pasta, Palæo, Brioche Dorée og Hallernes Smørrebrød, der har hver deres unikke koncept.

- Med det nye madtorv har Lyngby Storcenter fået et udbud af spisekoncepter på et meget højt kvalitetsniveau. De er nøje udvalgt og er hver især nogle af de bedste inden for deres felt. Vi håber, kunderne vil tage rigtigt godt imod dem, siger Simon Hansen, DEAS’ center manager i Lyngby Storcenter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078