23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nu kommer der kød fra danske nationalparker

Fire danske nationalparker vil skabe et fælles mærke for kød fra dyr, der har levet deres liv i en nationalpark.

De fire danske nationalparker i Thy, Vadehavet, Mols Bjerge og ved Roskilde Fjord samarbejder med SEGES Videnscenter for Landbrug om at skabe et fælles mærke for køb fra dyr, der har græsset i en nationalpark, fortæller DR P4 Radioavisen.

Else Østergaard Andersen, som er leder af Nationalpark Thy, mener, at det kan bringe værdi til området, hvis man kan sikre en afsætning ved hjælp af den gode historie.

Hun fortæller, at detailhandlen herunder Coop Danmark, har vist interesse for kødet, og hun gætter optimistisk på, at kødet kan komme på hylderne næste efterår.

- Produkterne er der jo, så nu handler det om at få skabt en forbindelse mellem den enkelte producent og dem, der kan få det ind i kølediskene, siger hun.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.156|