23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Vegansk mad vinder indpas på hylderne

En million danskere er "flexitarians".

Danskernes traditionelle madvaner er under forandring, og blandt andet hensynet til miljø og klima betyder langt mere i dag end for bare få år siden.

Det får danskerne til at springe ud som "flexitarians", som er mennesker, der engang imellem undværer kød på middagsbordet, skriver Midtjyllands Avis.

Coop er en af de kæder, der er hoppet med på vognen.

- Vi vurderer, at der i dag er en lille million "flexitarians" i Danmark. Det er dem, der er den nye målgruppe, og som godt kan overtales til engang hver 14. dag at skifte kød ud med ikke-kød. Interessen for veganske og vegetariske retter - herunder færdigretter - er vokset inden for det sidste år, fortæller kategorichef for COOP's nye veganer/ vegetar-kategori, Claus Kolling.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.219|instance-web01