23948sdkhjf

Ingen royal medalje til 40 års optiker-jubilar

40 år som optiker det samme sted var ikke nok til Dronningens Fortjenstmedalje.
For at belønne sin loyale medarbejder, optiker og urmager Niels Ove Rasmussen, der har 40 års jubilæum 1. maj, sendte butikschef Mogens Pedersen fra Profil Optik i Grenaa for nyligt en ansøgning til kongehuset om en Fortjenstmedalje, skriver Århus Stiftstidende.

- Niels Ove har altid været en meget loyal medarbejder, der måske ikke gør det store væsen af sig, men altid er klar til at give en hjælpende hånd, hvis der er behov for det. Så jeg havde ikke troet, at det ville være noget problem at få tildelt ham en medalje, siger Mogens Pedersen.

Han blev derfor meget overrasket, da svaret var negativt - med den begrundelse, at medaljen kun gælder for offentlige ansatte.

Der findes en tilsvarende medalje for privatansatte, der har været ansat i 50 år eller i 40 år, men kun hvis de samtidig fratræder deres stilling, og det har Niels Ove Petersen ingen planer om.

- Jeg synes, at der mangler en måde at værdsætte privatansatte, der ikke har tænkt sig at fratræde deres stilling. Man snakker jo også om, at man gerne vil have folk til at blive længere tid på arbejdsmarkedet, bemærker Mogens Pedersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093