23948sdkhjf

Otte byer går sammen om at styrke butikslivet

Rådgivningsfirma står bag netværksprojekt for detailhandlen.
I slutningen af april mødtes 30 deltagere fra otte byer for at deltage i første af tre kursusdage under overskriften "Styrk Butikslivet i Bymidten".

Første kursusgang foregik i Vejle, mens anden vil foregå i Skælskør til maj og den tredje i en endnu ikke fastlagt by til juni.

Inden forløbet har rådgivningsfirmaet Cowi, som står bag projektet, været rundt og se på alle byerne og tale med repræsentanter for den lokale detailhandel.

Den viden er brugt til at "skræddersy indholdet i forløbet, så der fra første færd er helt konkrete anbefalinger til den enkelte by. Det kan fx være at aktivere døde strækninger i bymidten for at styrke kundeflowet eller arbejde på at få en cafe til byen, så kunderne har lyst til at blive længere," skriver Cowi i en pressemeddelelse.

- Det er utrolig vigtigt at skabe en koncentreret bymidte, hvor detailhandel, cafeer, biograf og andre byoplevelser ligger tæt sammen. Og vi satser på kvalitet i bymidten – investerer gerne lidt ekstra for, at det ser ordentligt ud, siger Bodils Øllgaard, der er Vejle Kommunes projektudvikler og detailhandelsekspert, og som viste deltagerne rundt i bymidten.
Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11